Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

Το ξεκίνημα και συγχρόνως η έναρξη της οικογενειακής παράδοσης στον χώρο του χειροποίητου ενδύματος έγινε το 1967 όταν ο πατέρας μου, Αργύρης Γαβριηλίδης, άνοιξε το δικό του ραφείο.

 

Επιδεικνύοντας απαράμιλλη εργατικότητα, πάθος και αφοσίωση αναβάθμισε τη δουλειά του σε τέχνη, εκφράζοντας με εξαιρετικές δημιουργίες τις τάσεις και τη μόδα της εποχής του. Το ραφείο του έγινε μέσα σε λίγα χρόνια σημείο αναφοράς για τραγουδιστές, επιχειρηματίες, βουλευτές μα και απλούς ανθρώπους.

Δεύτερης γενιάς ράφτης και εγώ, έχοντας μάθει τα μυστικά της δουλειάς από τον πατέρα μου, μυήθηκα στον μαγικό κόσμο του χειροποίητου.

 

Ξεκινάμε πάντα με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Επιλέγουμε υφάσματα σύγχρονα και ποιοτικά και δημιουργούμε για εσάς ρούχα που αναδεικνύουν την ατομικότητά σας, σύμφωνα με το γούστο και το στυλ σας και εξ ολοκλήρου στις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας.

 

Από το κόψιμο έως το τελείωμα του κοστουμιού όλα γίνονται στο χέρι, ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές που με μεράκι και αγάπη έφτασαν ως εμάς. Κάθε δημιούργημά μας είναι μοναδικό και τονίζει τον σεβασμό, τον θαυμασμό και την πραγματική μας αγάπη για το χειροποίητο.